Costul de transport în România este de la 20 RON. Transport GRATUIT pentru comenzi de minim 999 RON!

Cum cumpăr - Informaţii despre modalităţile de cumpărare.

Avantajele cumpărării prin magazinul online betoniera-roaba.ro:

Transparent, rapid, flexibil: În câteva secunde găsiţi produsul simpatic şi puteţi să o comandaţi uşor şi fără o prealabilă înregistrare. După selectarea produsului printr-un formular simplu furnizati datele personale, adresele de livrare şi facturare şi modalitatea de plată.

Sigur, pretenţios, exigent: Prin magazinul nostru comercializăm numai produse de calitate, atestate de instituţii acreditate.

Rapid şi eficient: Alegeţi curieratul şi partenerii noştri se vor strădui ca în cel mai scurt timp produsele alese să ajungă în casa Dvs. Astfel puteţi cumpăra salvând timp şi bani liniştit din birou sau de acasă. Livrăm în toată ţara.

Înregistrare

Puteţi să navigaţi în magazinul nostru, să vă familiarizaţi cu produsele noastre fără o prealabilă înregistrare. În panoul stâng de navigare puteţi să alegeţi dintre categoriile şi subcategoriile de produse. Selectând un produs obţineţi toate informaţiile necesare plasării unei comenzi. Găsiţi produsul căutat şi prin serviciul de căutare aflat în panoul informativ lângă secţiunea de logare.

Dacă vreţi să comandaţi un produs, nu este necesar să vă înregistraţi numai să furnizaţi informaţiile priviind datele personale, adresele de livrare şi facturare şi modalitatea de plată. Cu înregistrarea în sistem primiţi în schimb posibilitatea utilizării mai multor funcţii şi servicii extrem de utile: completarea formularului de comandă cu datele Dvs. pe care o completaţi în timpul înregistrării, vizualizarea comenzilor anterioare, folosirea sistemului de comisionare pentru comenzile indirecte aduse, newslettere, primirea informaţiilor promoţionale. .

După înregistrare şi logare numele Dvs, va apare în partea stângă sus a meniului şi în panoul de logare aflat în partea stângă sub meniu. Aici apăsând pe butonul "Modificare date" puteţi să modificaţi toate informaţiile furnizate anterior. Aici puteţi să cereţi generarea unei noi parole în cazul în care v-aţi uitat cea de înregistrare.

După logare în meniul de sus lângă numele Dvs. apare o referintă: "Comenzile mele". Apăsând pe aceasta puteţi vizualiza toate comenzile Dvs. anterioare.

Selectarea produsului

Pe siteul Betoniera-roaba.ro puteţi găsi produsul căutat în mai multe moduri: Produsele noastre sunt categorizate în categorii si subcategorii de produse. Categoriile le găsiţi în meniul din stânga paginii. Prin aceste categorii şi subcategorii ajungeţi la o listă filtrată a produselor unde pe lângă principale detalii şi preţul produsului apare şi o mică imagine a acestuia. În cazul în care într-o grupă se găsesc mai multe produse, navigarea este uşurată prin prezenţa mai multor pagini.

Selectând referinţa "detalii" sau dând click pe imaginea sau titlul produsului ajungeţi pe pagina de detalii a acestuia unde găsiţi toate informaţiile necesare alegerii produsului dorit. Am plasat un panou de oferte sub detaliile produsului unde listăm produsele similare celui selectat din subgrupa acestuia.

În bara interactivă găsiţi o suprafaţă de căutare prin care puteţi căuta între produsele noastre prin denumiri şi chiar descrieri. Din lista de rezultate puteţi naviga uşor pe pagina de prezentare a produsului dorit.

Procesul de cumpărare

Produsele pe care doriţi să le cumpăraţi puteţi să adăugaţi în coşul Dvs. de cumpărături apăsând pe referinţa "pune în coş". Dacă aveţi produse în coş, puteţi vizualiza, modifica conţinutul acestuia apăsând pe butonul "coşul meu". Tot prin această referintă puteţi să comandaţi produsele selectate în coş.

Comandarea produselor se lansează cu ajutorul butonului "Plătesc" aflat pe suprafaţa de vizualizare a coşului. Înainte de comanda finală aveţi posibilitatea să verificaţi conţinutul coşului şi toate celelalte date furnizate în cursul procesului de comandă. Aici verificaţi produsele selectate, datele personale, adresele de livrare şi facturare şi modul de plată şi livrare ales.

Dacă găsiţi o dată eronată, o puteţi modifica în felul următor:
- datele personale, adresele de livrare şi facturare prin apăsarea referinţei "modificare adresă de livrare sau facturare",
- modalităţile de livrare şi de plată prin apăsarea referinţei "modificare modalităţi de plată şi livrare",
- conţinutul coşului prin apăsarea referinţei "modificare coş".

Preţul menţionat lângă produs este preţul de vânzare care conţine TVA. Preţul produsului nu se schimb între comandă şi livrarea acestora. Dvs. plătiţi cât este preţul afişat în momentul finalizării comenzii.

Termenul de livrare: 2-7 zile lucrătoare de la finalizarea procesului de comandă.

După apăsarea butonului "Trimite comanda cu detaliile de mai jos!" comanda este considerată dată şi intră în procesul nostru de prelucrare. Comanda trebuie activată în urma mesajului (e-mail) de confirmare primit. Pentru mai multe detalii şi informaţii, sau dacă aveţi nelămuriri legate de predarea comenzii nu ezitaţi să ne contactaţi prin www.betoniera-roaba.ro/c-kapcsolat

În urma activării comenzii deveniţi un cumpărător a societăţii SC Metal Group SRL. şi acceptaţi condiţiile şi regulile de operare şi condiţiile contractuale pe care puteţi să citiţi aici: www.betoniera-roaba.ro/c-felhasznalasi-feltelek

Prin produsele şi serviciul de calitate oferit dorim să uşurăm şi cumpărăturile Dvs. Aşteptăm comenzile Dvs., colegii noştri se vor strădui să vă ajute cu răspunsuri, sfaturi şi să vă ghideze în acest proces.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor

Abonează-te la Newsletter

Betonieră-Roabă

Despre Betonieră-Roabă

Contact

Metode de expediere

Transport gratuit peste 1000 RON

Sumă transport 25 - 80 RON

Plăți cu card bancar prin

BT iPay
Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea on-line a litigiilor

Copyright © 2009-2024 betoniera-roaba.ro. Toate drepturile rezervate Toate prețurile includ TVA!