Costul de transport în România este de la 20 RON. Transport GRATUIT pentru comenzi de minim 999 RON!

Modalități de transport

 
 

Produsele comandate vor fi livrate în cel mai scurt timp posibil. Coletele sunt livrate cu ajutorul firmei de curierat URGENT CARGUS.

Termenul de livrare pentru produsele pe stoc: 3-4 zile lucrătoare. Produsele care momentan nu sunt disponibile pe stoc vor fi livrate conform informațiilor ulterioare comunicate către Dvs. Vă recomandăm ca adresa de livrare furnizată să fie o locație în care vă aflați în intervalul orar 08-17 (domiciliul, dacă sunteți acasă în timpul zilei, vecin, sau loc de muncă).

Dacă curierul nu vă găsește timp de 4 zile, coletul este trimis înapoi.

Pentru comenzile de minim 999 RON asigurăm transport gratuit.

Click pe imagine pentru
km suplimentari
Click pe imagine pentru
kg suplimentari

 

  • În cazul platei în avans, contul nostru bancar este deschis la BANCA TRANSILVANIA, SUCURSALA SFANTU GHEORGHE . Nr.cont: SC Metal Group SRL RO32BTRL01501202451090XX
  • În cazul plații ramburs, la preluarea coletului veți plătii direct curierului contravaloarea articolelor și a transportului.

Factura fiscală va fi în colet în ambele cazuri.

Relații de clienți a firmei de curierat URGENT CARGUS România:
Informații, probleme operative: Bucuresti: 021 9330, Provincie: 021 9282, https://www.urgent-curier.ro/, info@urgent-curier.ro

Dacă aveți nelămuriri în legătură cu comanda Dvs., vă rugăm sunați la relații cu clienți la numărul de telefon (LUNI-VINERI între 08-16)
0726-338-138.

Vă rugăm să verificați integritatea coletului! Dacă constatați o neregulă (colet spart, deschis, deteriorat în orice fel) solicitați un proces verbal de la curier și refuzați preluarea coletului. Reclamații ulterioare privind starea necorespunzătoare a coletului nu se acceptă fără proces verbal.

Abonează-te la Newsletter

Betonieră-Roabă

Despre Betonieră-Roabă

Contact

Metode de expediere

Transport gratuit peste 1000 RON

Sumă transport 25 - 80 RON

Plăți cu card bancar prin

BT iPay
Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea on-line a litigiilor

Copyright © 2009-2024 betoniera-roaba.ro. Toate drepturile rezervate Toate prețurile includ TVA!