Costul de transport în România este de la 25 RON. Transport GRATUIT pentru comenzi de minim 1000 RON!

Cum primesc puncte de fidelitate de la Betoniera-roaba.ro.?

 
 

Magazinul produse de uz gospodăresc - Betoniera-roaba.ro vă premiază cu puncte de fidelitate. Toți cumpărătorii și utilizatorii înregistrați primesc automat un card de fidelitate. Odată cu activarea contului de utilizator sau efectuarea primei cumpărături generăm automat un card de fidelitate electronic. Cardul de fidelitate este legat de adresa de e-mail furnizat, astfel punctele sunt validate pe cardul de fidelitate atașat adresei de e-mail din comandă.

Punctele de fidelitate trecute pe lângă articolele cumpărate din gama magazinului de produse de uz gospodăresc - Betoniera-roaba.ro sunt adăugate pe cardul de fidelitate. Clienții care au deja puncte de pe cardul de fidelitate, pot folosi aceste puncte să diminueze valoarea finală a facturii în limita valorii trecute pe lânga fiecare articol în parte.

Preț marcat cu primire puncte fidelitate

Dacă aveți deja puncte pe cardul Dvs. de fidelitate, atunci articolul poate fi cumpărat în următorul fel: din prețul produsului vom scădea punctele de fidelitate care pot fi folosite la cumpărarea articolului respectiv. Dacă aveți mai puține puncte pe cardul Dvs. decât punctele care pot fi folosite, atunci vom scădea prețul produsului cu numărul de puncte disponibile.

Prețul Dvs.

Dorim ca Dvs. să cumpărați produsele noastre întotdeauna la prețul cel mai scăzut. Dvs. veți plăti întotdeauna cel mai mic preț dintre prețul de lista, prețul redus și prețul marcat cu primire puncte de fidelitate.

Abonează-te la Newsletter

Betonieră-Roabă

Despre Betonieră-Roabă

Contact

Metode de expediere

Transport gratuit peste 1000 RON

Sumă transport 25 - 80 RON

Plăți cu card bancar prin

BT iPay
Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea on-line a litigiilor

Copyright © 2009-2024 betoniera-roaba.ro. Toate drepturile rezervate Toate prețurile includ TVA!