certificat de garantie si instructiuni de utilizare
Volum Ceaun : 30 L
Capacitate utilizabila : 27 L
Volum vas de racire : 35 L
Dimensiuni : 110x45 cm
Arată mai mult
Arată mai mult puțin
În stoc
Livrare în termen de 3-4 zile lucrătoare
Greutate de transport: 25 kg.
Documente insotitoare:
certificat de garantie si instructiuni de utilizare
Volum Ceaun : 30 L
Capacitate utilizabila : 27 L
Volum vas de racire : 35 L
Dimensiuni : 110x45 cm
Diversele bauturi alcoolice trebuie sa aiba temperatura ideala de consum pentru a isi pune perfect in valoare aroma, gustul si particularitatile. In ziua de astazi, aproape toate bauturile se beau reci. Sa ne revenim totusi si sa incepem din nou sa bem fiecare specialitate la temperatura potrivita. Rachiurile de cereale se beau reci, dar particularitatile fiecarui rachiu de fructe se savureaza cel mai bine la temperaturi mai ridicate (15-18° C). Asadar, acestea nu se baga la frigider - doar cele de calitate foarte proasta.
In trecut, rachiul avea de multe ori de la 50%vol. alcool in sus. Se dadea pe gat, cu cinzeaca. Important era să te arda pana in stomac. In plus, nici nu se degusta, nici nu se mirosea.
In prezent, lucrurile stau altfel. Vrem sa ne bucuram de rachiul de calitate atat cu nasul cat si cu papilele gustative. Aceasta inseamna ca avem nevoie de un pahar corespunzator. Aromele sunt eliberate in partea bombata si ies prin deschiderea ingusta, ca un cos, a gurii. Se umple o treime. Toate simturile trebuie sa se bucure de un pahar nobil de rachiu.
Cu cazanele de tuica 30 de litri se pot distila aproximativ 3 litri de tuica, palinca de fructe dintr-un proces.
Exteriorul cazanului este fabricat din inox ca si baia sistemului de racire. Dispozitivul de racire este vas umplut cu apa in care se afla a tava spiralata facut din cupru conectat curespunzator cu cazanul de tuica. Teava trebuie scufundata total in apa.Pentru coagularea perfecta a aburilor apa de racire nu trebuie sa fie peste 25 grad C, iar temperatura apei de racire din capatul superior al vasului trebuie sa amana sub 60 de grad C. Pentru respectarea acestor valori este posibil eliberarea apei calde si inlocuirea ei cu apa rece in timpul procedurii. In cazul in care apa de racire se incalzeste aburii nu mai coaguleaza in intregime si restul se elibereazain aer liber.Aceasta eliberare poate fi recunoscuta prin mirosul puternic de tuica. Eliberarea in aer liber trebuie oprita pentru ca reduce cantitatea de tuica.
Partile cazanului care intra in contact cu distilatul cum ar fii capacul de ceaun, teava de vaporare si teava de racire sunt facute din cupru. Cuprul catalizeaza schimbarile chimicale desfasurata in temperaturi ridicate cea ce ajuta la formarea gustului si aromelor tuicii.
Spatiul de ardere este conceput pentru folosirea cazanului cu combustubill solid.
Condiții de livrare
Vă rugăm să citiți condițiile detailate apăsând aici.
Transport gratuit la comenzi peste 1 000.00 RON
Aveţi întrebări? Sunaţi-ne la tel: 0726 338 138 în timpul programului L-V între 08-16 .
Arată mai mult
Arată mai mult puțin
Cazan Tuica 30 L Cupru este nou. Imaginile pentru Cazan Tuica 30 L Cupru sunt făcute de siteul betoniera-roaba.ro.